donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMan raakt gewond tijdens snoeien boom Sprang-Capelle

Man raakt gewond tijdens snoeien boom Sprang-Capelle

Een man is woensdagmiddag gewond geraakt tijdens het snoeien van een boom. Het ongeval gebeurde in een achtertuin van een woning aan de Wendelnesseweg-Oost in Sprang-Capelle. De man zou tijdens het snoeien van de boom een grote tak tegen zich aan hebben gekregen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Een traumaheli landde in de buurt van het ongeval. Ook verleende de brandweer assistentie. Het gewonde slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!