donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee gewonden bij steekincident op vakantiepark in Kaatsheuvel, politie houdt twee verdachten...

Twee gewonden bij steekincident op vakantiepark in Kaatsheuvel, politie houdt twee verdachten aan

Bij een steekincident op een migrantencamping van Eurocamps aan de Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel raakten zaterdagavond twee mensen gewond. De politie hield twee verdachten aan. Volgens de politie gaat het om een ruzie in de relationele sfeer. De slachtoffers zijn vermoedelijk met keukenmessen verwond. Ook waren de ramen van het chalet ingeslagen. Ambulancemedewerkers hebben de gewonden, een 30-jarige en 36-jarige man uit Kaatsheuvel, naar het ziekenhuis gebracht. Twee mannen van 43 en 27 jaar met onbekende woon- of verblijfplaatsen werden aangehouden. Ze zitten vast voor verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!