donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee personen gewond in Wijk en Aalburg, beiden naar het ziekenhuis

Twee personen gewond in Wijk en Aalburg, beiden naar het ziekenhuis

Een scooterrijder en een jongen die achterop zat raakten dinsdagmiddag gewond op de Maasdijk in Wijk en Aalburg. Beide jongens werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De jongens reden rond 13.40 uur met hun snorscooter op de Maasdijk toen ze van de weg raakten en op een grindpad belandden. Naast de ambulance werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde in de buurt van het ongeval. Hoe het met de scooterrijders gaat en waardoor de twee jongens van de weg raakten, is niet bekend. Door het ongeluk werd de Maasdijk tijdelijk gesloten voor het verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!